DSM doet overname<br> in Brazilië DSM doet overname
in Brazilië
 Belastingdienst in zee met Brunel Belastingdienst in zee met Brunel Inloggen
Registreren
17 november, 2017
Beleg ook bij Binck en ontvang €200 transactietegoed!
NIEUW Box 3 filminvestering! Beperkte deelname dus wees snel!
VALUTA
Wisselkoers t.o.v. Euro
US Dollar koersen 1,18
CH Franc koersen 1,17
GB Pond koersen 0,89
NO Kroon koersen 9,73
EUR/DKK koersen 7,44
EUR/SEK koersen 9,95
EUR/JPY koersen

132,24BeursGorilla.nl – Sparen. Over deze vergelijking

De wetgever (AFM) streeft naar transparante financiële markten. Vergelijkingssites maken hier ook deel van uit. Als onderdeel van deze transparantie dient de consument zicht te hebben in:
- Welke informatie wordt op de vergelijkingssite aangeboden
- Wat wordt er wel en wat wordt er niet vergeleken en hoe komt de vergelijking  tot stand
- Hoe wordt de aanbieder van de vergelijking beloond voor het aanbieden van de vergelijking

Op deze pagina vindt u alle informatie over de diensten welke BeursGorilla.nl verleent en de spaarproducten in het bijzonder.

Welke diensten en producten biedt BeursGorilla.nl aan
BeursGorilla.nl is een onafhankelijke informatie- en vergelijkingssite op het gebied van o.a. spaarproducten. Naast spaarproducten biedt BeursGorilla.nl ook vergelijkingen en informatie aan op het gebied van hypotheken, kredieten, schade- en risicoverzekeringen.
Op deze pagina wordt informatie gegeven over de vergelijking van spaarproducten op BeursGorilla.nl. Op BeursGorilla.nl worden zowel particuliere als (klein) zakelijke spaarproducten vergeleken. Voorbeelden van deze producten zijn Spaarrekeningen met en zonder beperkingen, spaardeposito’s, spaarrekeningen voor (klein) kinderen en bankspaar producten.

De consument kan op BeursGorilla.nl de aangeboden spaarproducten met elkaar vergelijken. De consument  maakt zelf, op basis van de door hem / haar ingevoerde gegevens en de daarbij horende resultaten een keuze voor een aanbieder en/of product.
BeursGorilla.nl werkt samen met een aantal financiële partijen om de consument de mogelijkheid te bieden het spaarproduct ook direct te kunnen openen. Deze samenwerking geldt echter niet voor alle marktpartijen. Het bestaan van een samenwerking heeft echter geen enkele invloed op het resultaat van de vergelijking. Indien er een samenwerking bestaat tussen BeursGorilla.nl en een aanbieder van een spaarproduct en de consument kiest ervoor het betreffende product te willen aanvragen, wordt de bezoeker naar de website van de aanbieder doorverwezen. Het aanspreekpunt vanaf het moment van aanvragen is de productaanbieder.

Adviesvrij

BeursGorilla.nl geeft geen persoonlijk advies. De resultaten van de vergelijking zijn gebaseerd op de gegevens welke door u worden ingegeven. Omdat wij geen persoonlijk advies geven bent u zelf verantwoordelijk voor de aanbieder- en productkeuze. Wij wijzen u er nadrukkelijk op, dat wij geen enkele verantwoordelijkheid dragen voor door u gemaakte keuzes. Draag er zorg voor dat de ingevoerde gegevens volledig en correct zijn, dit is in uw eigen belang.

Beloning
BeursGorilla.nl
is een vergelijkingssite. De informatie alsook de vergelijking is voor u als consument gratis.
BeursGorilla.nl ontvangt uitsluitend een beloning van een aanbieder (provisie of een vaste vergoeding) als u een product via Spaarrente.nl heeft afgesloten of doorklikt naar de website van de aanbieder. De hoogte van de vergoeding kan verschillen per product en per aanbieder.

Hoe komt de vergelijking tot stand

Op
BeursGorilla.nl worden spaarproducten met elkaar vergeleken. De resultaten van deze vergelijking zijn gebaseerd op de actuele aangeboden rentevergoeding. Productkenmerken en beoordelingen maken geen deel uit van de vergelijking en hebben geen invloed op de uitkomst van de vergelijking. BeursGorilla.nl vergelijkt uitsluitend op de huidig geboden rente.

Hoe volledig is de vergelijking

BeursGorilla.nl
is volledig onafhankelijk. Dit betekent dat geen enkele financiële instelling een aandeel, zeggenschap of invloed heeft op de resultaten van de vergelijkingen en berekeningen. Wij streven er hierdoor ook naar alle aanbieders en producten op te nemen in het productoverzicht. Het kan voorkomen dat een product niet opgenomen wordt in de vergelijking. Dit kan meerdere oorzaken hebben:
- Het product is identiek aan een reeds opgenomen product. Het originele hoofdproduct wordt dan opgenomen.
- De gegevens van het product worden door de aanbieder van het product niet ter beschikking gesteld.
- Het product  bestaat nog wel, maar wordt niet meer aangeboden. In dit geval wordt dit product ook niet opgenomen in de vergelijking.

Er geldt één basisvoorwaarde voor opname in de vergelijking. De aanbieder van het product dient te vallen onder het EU en/of het Nederlandse depositogarantiestelsel.BeursGorilla.nl en de AFM, Kifid en de KvK
BeursGorilla.nl heeft als onderdeel van MisterMedia een AFM vergunning inzake de Wet Financieel Toezicht (WFT) onder nummer: 12017732
BeursGorilla.nl is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (Brabant) onder nummer 17193942

Indien u een klacht heeft over de inhoud van de productovereenkomst, dient u dit te richten tot de betreffende aanbieder. Indien uw klacht door de aanbieder niet naar uw tevredenheid wordt opgelost kunt u zich richten tot het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid).

Indien u een klacht heeft over de dienstverlening van BeursGorilla.nl kunt u zicht richten tot BeursGorilla.nl. De behandeling van elke klacht zal geschieden middels onze klachtenprocedure.

BeursGorilla.nl is aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële dienstverlening (Kifid) onder nummer: 300.012977

Uw privacy wordt gewaarborgd. Meer informatie vindt u in ons privacyreglement.


INDICES     VALUTA
stijgers STIJGERS
OCI 19.18 2.38%
GrandVision 20.64 1.08%
DSM 76.62 0.99%
BESI 70.66 0.77%
dalers DALERS
Altice 8.10 -12.0%
Air France-K 10.98 -4.06%
Flow Traders 17.83 -4.01%
Gemalto 32.25 -3.17%
Streaming koersen: AEX, AMX, AScX
Beleg ook bij DEGIRO
Wereldwijd beleggen tegen ongekend lage tarieven. Meer »
Wanneer kunt u als ondernemer met pensioen?
Beschikt u over een vrij belegbaar vermogen van meer dan € 350.000? Download dan nu “Een Pensioenplan in 15 minuten”, geschreven door het bedrijf van vermogensbeheerder Ken Fisher. Meer »
spaarrente HOOGSTE RENTE
Spaarrekening   Max. Informatie
Anadolubank positief 0.50 %
LeasePlan Bank positief 0.45 %
Anadolubank positief 0.45 %
Anadolubank positief 0.45 %
Argenta positief 0.40 %
Vergelijk alle spaarrekeningen »
BEURSGORILLA NIEUWSBRIEF
Altijd op de hoogte zijn? Selecteer dan nu welke
gratis nieuwsbrieven u wilt ontvangen en meld u aan!
BeursGorilla Daily
BeursGorilla Week Bulletin
BeursGorilla Weekagenda
BeursGorilla Koopadviezen
Naam
E-mail